Aurinkopaneelit

Jokaiseen kohteeseen

SÄHKÖN HINTA NOUSEE VUOSI VUODELTA

OLETKO HARKINNUT, ETTÄ TUOTTAISIT SÄHKÖSI ITSE?

TARJOAMME AURINKOPANEELIT

KAIKKIIN KOHTEISIIN

mÖKEILLE

oMAKOTITALOIHIN

YRITYKSILLE JA MAATILOILLE

AURINKOPANEELIT

MITEN AURINKOPANEELIT TOIMII?

Lyhykäisyydessä aurinkopaneelin toimintaperiaate on se, että paneeli muuttaa auringon säteet aurinkosähköksi. Yleensä suositaan yksikidepaneelia, koska se tuottaa sähköä myös heikommallakin kelillä jolloin aurinko ei välttämättä paista täydeltä taivaalta. Tämän lisäksi yksikidepaneelin tuottokäyrä on parempi kuin monikidepaneelin.

sYITÄ MIKSI ASENTAA AURINKOENERGIAJÄRJESTELMÄ?

  1. Säästät energiaa eli sähkölaskusi pienenee.
  2. Se on vihreä teko! Aurinkopaneelien avulla pienennät hiilijalanjälkeäsi energiantuotannossa.
  3. Aurinkopaneelirjestelmä on äärimmäisen helppokäyttöinen. Asentajamme opastavat sinut järjestelmän käyttöön.
  4. Aurinkopaneelijärjestelmä ei vaadi huoltoa ja järjestelmissä on kattavat takuut Aurinkopaneelien materiaaleissa takuuaika on yleensä 10-15 vuotta. Aurinkopaneelijärjestelmän tuottotakuu 25 vuotta 80% asti. Inverttereissä takuuaika lähtökohtaisesti 10 vuotta.
  5. Kiinteistösi arvo nousee. Mikäli myynnissä olisi kaksi identtistä taloa keskenään, mutta toisessa olisi aurinkopaneelijärjestelmä. Kumpi taloista olisi arvokkaampi?
  6. Saat rakennuksen katon hyötykäyttöön.

mIKÄ ON INVERTER?

Inverter on vaihtosuuntaaja, joka muuttaa katolta tulevan tasasähkön vaihtosähköksi, josta sähkö menee suoraan kiinteistön käyttöön. Ylituotanto (eli ylimääräinen sähkö, jota et pysty itse hyödyntämään) siirtyy automaattisesti sähköverkkoon, josta asiakas saa korvauksen sähköyhtiöltä.

aURINKOPANEELIJÄRJESTELMÄN ASENNUS KÄYTÄNNÖSSÄ

Kuinka aurinkopaneelijärjestelmän asennus tapahtuu käytännössä?

Kaikki alkaa siitä kun tarvikkeet saapuvat asiakkaan pihalle. Tämän jälkeen asentaja sopii asiakkaan kanssa molemmille sopivan asennuspäivän. Asennuksen alkaessa katsotaan invertterille paikka. Tämän jälkeen tehdään kaapelivedot keskukselta invertterille ja invertteriltä katolle. Asentaja mittaa katon ennen asennusta ja varmistaa, että paneelit mahtuvat suunnitelmien mukaan katolle. Ensiksi katolle asennetaan kattokiinnikkeet, joihin asennetaan kiskot joihin tulee paneelit kiinni. Asennuksen lopuksi käymme asiakkaan kanssa läpi mitä olemme tehneet. Suoritamme tarvittavat mittaukset ja opastamme asiakkaalle järjestelmän käytön. Teemme tarvittavat pöytäkirjat, jotka toimitamme siirtoyhtiölle. Siirtoyhtiö on asiakkaaseen yhteydessä asennuksen jälkeen. Siirtoyhtiö kertoo, että ovat muuttaneet etänä heidän energiamittarinsa kaksisuuntaiseksi ja saavat myyntipaikkatunnuksen. Tämän jälkeen asiakas voi tehdä myyntisopimuksen haluamansa sähköyhtiön kanssa. Asennukselle annamme lain vaatiman kahden vuoden takuun.

Miksi valita Energia valtti?

 Meillä on vuosien kokemus aurinkoenergiasta ja aurinkopaneelijärjestelmien asennuksesta. Me toimimme valtakunnallisesti ja aurinkopaneelijärjestelmiä olemme asentaneet omakotitaloihin reilusti yli 10 000 järjestelmää. Tämän lisäksi olemme asentaneet isoja yrityskohteita isoille toimioille. Esimerkiksi S-ryhmälle olemme asentaneet useita järjestelmä. Isoin asentamamme kohde sijaitsee Kouvolassa ja siihen asennettiin n. 3000 aurinkopaneelia.

PYYDÄ TARJOUS - ME HUOLEHDIMME LOPUSTA

Tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit tämän jälkeen rauhassa harkita ja ottaa meihin uudelleen yhteyttä.

Olemme 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa kattavasti kaikenlaisia sähkötöitä aina suunnittelusta kohteen luovutukseen asti. Kotikaupunkimme on Oulu, mutta toimimme valtakunnallisesti tarvittaessa. Teemme sähköitä yksityishenkilöille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Olemme apunasi

Jätä soittopyyntö!

© 2019 All Rights Reserved