iLMALÄMPÖPUMPPU

SÄÄSTÄ RAHAA JA NAUTI VIILEÄSTÄ SISÄILMASTA

Ilmanlämpöpumppu oulu

ASENNA ILMALÄMPÖPUMPPU

säästä sähköä ja rahaa!

Ilmalämpöpumpulla voidaan saada aikaan huikeita säästöjä asunnon lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 20-30%.  Lisäksi pääset kesäisin nauttimaan ihanan viileästä sisäilmasta.

ILMALÄMPÖPUMPPU

MITEN ILMALÄMPÖPUMPPU TOIMII?

Ilmalämpöpumpun kompressori pumppaa kaasumuodossa olevaa kylmäainetta. Aineen paine sekä lämpötila nousee kompressorissa. Täältä ulostuleva kaasu ohjataan venttiilin avulla sisäyksikön lämmönsiirtokennolle. Sisäyksikkö puhaltaa tämän kennon läpi sisäilmaa. Kennon läpi kulkeva kylmäaine luovuttaa lämpöenergiaa sisäilmaan eli sisäilma lämpenee. Kylmäaineen lämpötila laskee ja muuttuu kaasusta nesteeksi virratessa kennon läpi. Nestämäisenä kylmäaine virtaa paisuntaventtiilille.Venttiili luo oikeanlaisen paine-eron kylmäpiiriin. Piirin paine laskee tämän jälkeen sen verran, että aine alkaa höyrystyä. Paisuntaventtiilin jälkeen kylmäaine ohjataan ulkoyksikön lämmönsiirtokennoon. Höyrystyessä kylmäaine sitoo lämpöenergiaa. Kun kylmäaine on höyrystynyt ohjataan se takaisin kompressoriin.

sYITÄ MIKSI ASENTAA ILMALÄMPÖPUMPPU?

  1. Laskee lämmityskuluja huomattavasti n. 20-30%. 
  2. Kesäisin voit nauttia ihanan viileästä sisäilmasta. Viilennys käyttää hyvin vähän sähköä eikä näin ollen sähkölasku juuri kasva vaikka viilentäisit asuntoasi 24 h vuorokaudessa.
  3. Ilmalämpöpumppu on myös ekoteko! Asentamalla ilmalämpöpumpun pienennät hiilijalanjälkeäsi huomattavasti kun käytät lämmitykseen pumppua. Verrattuna vaikka perinteisiin sähköpattereihin saman lämpötilan saavuttamiseen menee huomattavasti vähemmän sähköä.
  4. Miellyttävää asumista! Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säätämään asuntosi lämpötilan aina haluamallesi tasolle. Näin ollen asumisesta tulee kertaheitolla miellyttävämpää.

Millaisiin rakennuksiin ilmalämpöpumppu sopii?

Ilmalämpöpumpun voi asentaa niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Asuntoihin, mökkeihin, kiinteistöihin kunhan ulkoyksilölle löytyy sopiva paikka.

Miksi valita Energia valtti?

 Meillä on vuosien kokemus sähkötöistä ja ilmalämpöpumppujen asennuksesta. Me toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen. Meille asiakaspalvelu on kunnia-asia ja jokainen asentajamme on myös asiakaspavelija.

sÄÄSTÄ rAHAA JA NAUTI KESÄLLÄ VIILEÄSTÄ KODISTA

ASENNA ILMALÄMPÖPUMPPU

Olemme 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa kattavasti kaikenlaisia sähkötöitä aina suunnittelusta kohteen luovutukseen asti. Kotikaupunkimme on Oulu, mutta toimimme valtakunnallisesti tarvittaessa. Teemme sähköitä yksityishenkilöille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Olemme apunasi

Jätä soittopyyntö!

© 2019 All Rights Reserved